Tjenester

Våre tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi utfører alle typer snekker- og tømreroppdrag innenfor vårt fagområde, blant annet nybygg, tilbygg, restaurering og rehabilitering. Du kan også kontakte oss om du skal bytte vinduer og dører, eller renovere badet.

Totalentreprise

Vi tar hånd om hele byggeprosessen for deg. Du får ett komplett tilbud med alle håndverkerne du trenger. Seriøse samarbeidspartnere innen alle felter gjør at vi kan levere totale byggeprosjekter innen nybygg og rehabilitering.

Nybygg

Sitter du med en drøm om ny bolig du ønsker å realisere? Vi setter kunden i fokus og strever etter å imøtekomme kundens behov. Vi ser etter nye og gode løsninger og leverer kvalitet i alle ledd.

Rehabilitering

Vi utfører alle typer rehabiliterings arbeider relatert til eksisterende bygninger som taktskifte, etterisolering, skifte av utvendig panel, vinduer, innvendig oppussing / rehabilitering.

Renovering av bad

Har du et eldre bad du ønsker å fornye? Vi hjelper deg med å se nye løsninger og sørger for at jobben blir gjort til riktig tid og etter alle forskrifter.

Tilbygg

Er du glad i boligens beliggenhet med ønsker med plass? Da kan et tilbygg være løsningen, vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg med å se uante løsninger.

Garasje, dører og vinduer

Trenger du en ny garasjeport, dører eller vinduer? Vi hjelper deg med å finne riktig produkt som passer til din bolig.
Har du noen spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle